REZERVO TANI
Drejtuesit e zgjuar, fillojnë këtu.
Korrektësi & Siguri
I gjeni tek ne
Ne ju mesojmë të ngisni
me lehtësi
Ne mund të edukojmë cdo moshë
4
Instruktorët
15000+
Orë trajnimi
12
Vitet e punës
2500+
Patentat e lëshuara

Jeni gati?

Qe nga viti 2010 në të gjithë zonën “Autoshkolla Brozi” ka fituar reputacionin me udhezimet përgjegjëse dhe të kujdeshshme në lidhje me drejtimin e mjetit. Në të gjithë Tiranen e vende të tjera kudo ku ju jetoni me instruktorët tanë profesionale dhe miqesorë do të shijoni udhëtimin me plot pozitivitet e kurajë teksa ndiqni mesimet e drejtimit/ngarjes se mjetit.
  • Ne dimë te gjitha rrugët e ndryshme ku ju mund të testoheni në proven finale.
  • Trajnohuni me një autoshkollë e cila kujdeset më shume sesa vetëm për një ofertë.
  • Merrni mesimet e para të automjetit për vetëm 20€.

Programoni Mësimet tuaja të Ngarjes me Ne!

Rezervoni mësimin dhe takoni instruktorin tuaj personal të praktikës

0692742286
icon

Pse duhet te na zgjidhni ne?

Ne e kuptojm se te mesuarit per te drejtuar automjetin nuk eshte i lire, saqe shum autoshkolla do te perfitojne nga kjo gje e do tiu ofrojne nje shume me te madhe, ndersa ne jo.
Masat me te mira te sigurise:

Instruktoret tone jane shume te trajnuar ne rregullat e teknikat e fundit te sigurise.

Instruktoret me pervoje:

Te gjithe instruktoret tane jane te pajisur me license ,te afte menderisht dhe fizikisht dhe kane pervoje te konsiderueshme disavjecare si instruktore .

Ora perfekte:

Tani është koha e perkryer për të filluar trajnimin tuaj në klasë online ose në praktikë.

Pagese/fature lehtesisht e ofrueshme:

Ne e dimë që ky proces mund të jetë i shtrenjtë ndaj ne vazhdimisht monitorjmë çmimet më konkuruese në treg.

Format e klasave ,trajnimit te kursanteve:

Ne ofrojme trajnimin si drejtues I ardhshem I mjetit mbas disa seancave teorike ne klase dhe praktike.

Menyra e te paguarit:

Ne ju lejojme te vendosni se kur dhe si deshironi te na paguani.Ne pranojme kryesisht te gjitha format e pagesave.

Lajmet dhe Ngjarjet e fundit

Simulimi i testit zyrtar…  FALAS
0692742286